15+1 βραδινά χτενίσματα και μακιγιάζ των celebrities που θα σας εμπνεύσουν
Από χρωματιστές σκιές σε χείλη με lip gloss και wet look στα μαλλιά μέχρι κυματιστά, ανακαλύψτε παραπάνω τα ωραιότερα μακιγιάζ και χτενίσματα των celebrities που ξεχωρίσαμε και θα σας εμπνεύσουν για βραδινές εμφανίσεις!
9 Celebrities που θα σας εμπνεύσουν να κόψετε αφέλειες
Eάν δείτε τις αγαπημένες μας celebrities στις φωτογραφίες παραπάνω σίγουρα θα σας δώσουν έμπνευση για να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας και πιο συγκεκριμένα αφέλειες, που είναι και στη μόδα!
Από την Natasha Poly στην Elsa Hosk, τα ωραιότερα Instagram ομορφιάς της εβδομάδας
Ανακαλύψτε τα looks ομορφιάς που ξεχωρίσαμε και εμπνευστείτε για ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο και σώμα!
Τα 10 ωραιότερα looks ομορφιάς των celebrities την εβδομάδα αυτή
Από την Salma Hayek στην Emma Watson ανακαλύψτε παραπάνω τις λαμπερές εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities και εμπνευστείτε από τις επιλογές των χτενισμάτων και των μακιγιάζ τους σε σχέση με το ρούχο που φοράνε!
Τα ωραιότερα χτενίσματα που είδαμε στις Χρυσές Σφαίρες
Εκτός από τις ολόμαυρες τουαλέτες που είδαμε στις αγαπημένες μας celebrities στις φετινές Χρυσές Σφαίρες μας εντυπωσίασαν και τα υπέροχα χτενίσματά τους. Ανακαλύψτε παραπάνω τα ωραιότερα looks ομορφιάς της λαμπερής αυτής βραδιάς και εμπνευστείτε!
Εντυπωσιακά looks ομορφιάς των αγαπημένων μας celebrities
Καιρό είχαμε να δούμε ένα τόσο εντυπωσιακό μακιγιάζ όπως το ροζ cat eye μακιγιάζ της Emily Ratakowski.
5 ιδέες για κοντά μαλλιά με τη νέα χρονιά
Τα κοντά μαλλιά είναι στη μόδα και αν ακόμη δεν το έχετε τολμήσει τότε ανακαλύψτε τις φωτογραφίες παραπάνω και εμπνευστείτε για ένα νέο κούρεμα με τη νέα χρονιά!
Aνακαλύψτε τα ωραιότερα Instagram ομορφιάς των τελευταίων ημερών
Μερικά από τα αγαπημένα μας κορίτσια που ακολοθούμε στο Instagram είναι ακόμα διακοπές, είτε σε τροπικά είτε σε χιονισμένα μέρη.
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα