Τριχόπτωση: Ποιους αφορά και πώς αντιμετωπίζεται
Ένας μέσος άνθρωπος χάνει περίπου 50-80 τρίχες την ημέρα, οι οποίες ανανεώνονται όπως και τα κύτταρα του οργανισμού μας. Νέες τρίχες αντικαθιστούν τις παλιές κι έχουν μέσο όρο ζωής 2-7 έτη. Τα μαλλιά μας βιώνουν περίπου 25 έως 30 τέτοιους κύκλους στη διάρκεια της ζωής μας.
Αlzheimer: Πώς να θωρακίσεις τον εαυτό σου απέναντι στη νόσο;
Εμφανίζεται συνήθως σε άτομα γύρω στα 65. Ωστόσο το όριο ηλικίας έχει πέσει τον τελευταίο καιρό... Τα συμπτώματα; Έντονη απώλεια μνήμης -σε ανησυχητικό βαθμό- και αδυναμία να ολοκληρώσει με αποτελεσματικότητα συγκεκριμένες καθημερινές δραστηριότητες. Αυτό είναι το... πρώτο καμπανάκι...
 Νόσος του Crohn: Μάθε περισσότερα
Τι είναι η νόσος του Crohn και πώς εκδηλώνεται. Διάβασε ποια είναι τα συμπτώματά της και πότε πρέπει να πας στον γιατρό.
Εγκεφαλικό-έμφραγμα: Πώς εκδηλώνονται
Διάβασε εδώ πώς θα αντιληφθείς ότι πιθανώς υφίστασαι εγκεφαλικό επεισόδιο ή έμφραγμα του μυοκαρδίου.
5 συμβουλές για να νικήσεις την κούραση
Εάν αισθάνεσαι κουρασμένη και χωρίς ιδαίτερη διάθεση, διάβασε 5 εύκολους τρόπους για να τονωθείς
7 συνήθειες για υγιείς ανθρώπους
Διάβασε ποιες συνήθειες έχουν οι άνθρωποι που παραμένουν απόλυτα υγιείς στη ζωή τους.
H 14χρονη Μαίρη, αναγνώστρια του boro.gr, ρωτά
Επηρεάζει η διατροφή την ανάπτυξη του στήθους μου;
Η ανάπτυξη του μαστού δεν γίνεται σε όλες τις γυναίκες με τον ίδιο τρόπο και την ίδια χρονική περίοδο. Η ανάπτυξη του μαστού ολοκληρώνεται λίγα χρόνια μετά από την εμφάνιση της πρώτης περιόδου και τελικά μετά από τις εγκυμοσύνες της γυναίκας.
1ο Edipsos Multisport & Wellness Festival
Στην Εύβοια και συγκεκριμένα στα Λουτρά της Αιδηψού φιλοξενείται το 1ο Edipsos Multisport & Wellness Festival, από 29 Σεπτεμβρίου έως και 1η Οκτωβρίου.
H 30χρονη Γιώτα, αναγνώστρια του boro.gr, ρωτά
Εάν καπνίζω, τι να κάνω για την κακοσμία του στόματος;
Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει κάθε άτομο με κακοσμία στόματος είναι να συμβουλευτεί ειδικό στοματολόγο ή τον οδοντίατρό του, για να εκτιμηθεί η πηγή της κακοσμίας, αφού στο 95% των περιπτώσεων η αιτία βρίσκεται στο στόμα.
Ό,τι πρέπει να γνωρίζουμε για την οδοντιατρική ακτινογραφία
Είναι σύνηθες το φαινόμενο οι ασθενείς να δυσανασχετούν ή και να αντιδρούν κατά τη λήψη οδοντιατρικών ακτινογραφιών, λόγω της ακτινοβολίας που λαμβάνουν. Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να λύσουμε όλες τις απορίες σχετικά με τις ακτινογραφίες των δοντιών.
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα
akis3 adTechParam - adTechUnit 4
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ