Ένα σπίτι γεμάτο αντίκες
Το παραπάνω σπίτι έχει την αίσθηση ζεστασιάς που πολύ αποζητάνε από τη διακόσμησή τους. Ανακαλύψτε τις φωτογραφίες παραπάνω και εμπνευστείτε από τις μοναδικές λεπτομέρειες με έργα τέχνης στους τοίχους αλλά και τις αντίκες!
Ιδιαίτερες ιδέες διακόσμησης για τη τραπεζαρία
Παραπάνω θα δείτε πρωτότυπες διακοσμητικές ιδέες για τραπεζαρίες. Ανακαλύψτε ποιο είναι το δικό σας στιλ και ελάτε πιο κοντά σε αυτό!
Καλιφορνέζικο στιλ διακόσμησης σε ένα σπίτι στο Λονδίνο
Mid-century έπιπλα και αίσθηση λες και είσαι δίπλα στη θάλασσα, το παραπάνω σπίτι μπορεί να νομίσει κανείς πως είναι στη Καλιφόρνια αλλά είναι στο Λονδίνο. Ανακαλύψτε όλες τις φωτογραφίες παραπάνω και εμπνευστείτε και εσείς!
Ένα ανακαινισμένο σπίτι της δεκαετίας του '20
Το παραπάνω σπίτι είναι από τη δεκαετία του '20, αλλά εκτός από τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες που το προδίδουν το υπόλοιπο είναι ανακαινισμένο και φωτεινό.
Ένα υπέροχο διαμέρισμα στο Λονδίνο
Κλασικά στοιχεία διακόσμησης συναδυάζονται αρμονιά με μοντέρνα δίνοντας ένα υπέρχο αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει.
5 υπνοδωμάτια που υπακούουν στους κανόνες Feng Sui
Αφήστε την θετική ενέργεια να εισχωρήσει στο χώρο σας!
Ένα μικρό και cozy διαμέρισμα στο Brooklyn
Ξύλινες λεπτομέρειες, ριχτάρια, ψάθες, χνουδωτά χαλιά και μαξιλάρια, όλες αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν ένα σπίτι να φαίνεται "ζεστό" και cozy.
Ένα κλασικό σπίτι με ρομαντικές λεπτομέρειες που θα σας εντυπωσιάσει
Το παραπάνω σπίτι θα σας ταξιδέψει σε ρομαντικά μέρη της αγγλικής εξοχής και με τις φλοράλ λεπτομέρειες και τα κλασικά έπιπλα θα σας εντυπωσιάσει. Ανακαλύψτε όλες τις φωτογραφίες και εμπνευστείτε!
Υπέροχες ιδέες διακόσμησης για μικρά υπνοδωμάτια
Τα λίγα τετραγωνικά εάν γίνει σωστός σχεδιασμός μπορούν να δείξουν υπέροχα. Ανακαλύψτε τις φωτογραφίες παραπάνω και πάρτε ιδέες διακόσμησης για μικρά υπνοδωμάτια!
Έμπνευση από σκανδιναβικού στιλ σαλόνια
Το σκανδιναβικό στιλ στη διακόσμηση είναι κυρίως μίνιμαλ και στις αποχρώσεις του γκρι, μαύρου και άσπρου με έντονη παρουσία του φυσικού ξύλου. Χωρίς όμως να αποκλείεται και το χρώμα. Ανακαλύψτε παραπάνω σαλόνια σε σκανδιναβικό στιλ και εμπνευστείτε!
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα