Πώς συνδέεται η γονεϊκή στάση με τις εμπειρίες της πρώιμης ζωής;
Οι περισσότεροι επίδοξοι γονείς έχουν αναρωτηθεί, σχετικά με τον αν θα μπορούσαν να σταθούν αντάξιοι του γονεϊκού ρόλου.
Πώς η χαμηλή σου αυτοεκτίμηση βάζει σε κίνδυνο τη σχέση σου
Η εικόνα του εαυτού σου και η αυτοεκτίμησή σου είναι δύο σημαντικοί παράγοντες για μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή. Σκέψου το εξής: Αν δεν πιστεύεις ότι αξίζεις, τότε γιατί να θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου;
Τι είναι αυτό που ψάχνεις στη ζωή σου;
Τι ψάχνω στη ζωή μου; Άλλος ψάχνει την ασφάλεια, άλλος την περιπέτεια, άλλος την ευτυχία, άλλος την επικοινωνία. Και στο γενικό απολογισμό, κανείς δε μοιάζει να είναι ευτυχισμένος.
Ένα συγκινητικό βίντεο για το τέρας της κατάθλιψης που αξίζει να δεις
Κατάθλιψη... Μια λέξη που στις μέρες μας ακούμε όλο και συχνότερα. Πώς είναι, όμως, το να ζει κάποιος που πάσχει απ΄ αυτήν; Πώς επηρεάζεται στις σχέσεις του, στην καθημερινότητά του, στη ζωή του; Πώς είναι να σε «τρώει» η κατάθλιψη;
Τα είδη της μητέρας και πώς επηρεάζεται στις ερωτικές σχέσεις του ο άντρας
Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η σχέση μητέρας - γιού, έχει λάβει την μεγαλύτερη προσοχή από όλες τις άλλες δυαδικές σχέσεις στον χώρο της Ψυχολογίας.
Η 19χρονη αναγνώστρια του boro.gr, Παναγιώτα ρωτά
Νιώθω σφίξιμο στο στομάχι... Είναι σωματικά τα αίτια ή παθαίνω κρίση πανικού;
Μετά από μια περίοδο έντονου στρες στεναχώριας που πέρασα σε συνδυασμό με την γαστρίτιδα που μου εμφανίστηκε στο στομάχι, είχα την πρώτη κρίση πανικού.
Ο ρόλος της γιαγιάς: Πότε βοηθάει και πότε όχι
Η γιαγιά αποτελεί από το παρελθόν μέχρι σήμερα «σταθερή αξία» στην ελληνική οικογένεια. Είναι ο άνθρωπος «μπαλαντέρ» που θα δουλέψει και θα βοηθήσει σε διαφορετικές θέσεις ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών και των εγγονιών του.
Διατροφικές διαταραχές γένους αρσενικού
Ποιος είπε ότι η ανορεξία και οι διατροφικές διαταραχές στο σύνολό τους είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση; Ενώ τα θέματα με την εικόνα του σώματος συσχετίζονται κυρίως με το γυναικείο φύλο, εντούτοις αφορούν και τους άντρες.
H 41χρονη αναγνώστρια του boro.gr, Ματίνα ρωτά
Δέχομαι σωματική και λεκτική βία από τον αλκοολικό σύζυγό μου, τι να κάνω;
Eδώ και αρκετά χρόνια αντιμετωπίζω πρόβλημα στο γάμο μου. Δέχομαι λεκτική και σωματική βία και δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχω εγκλωβιστεί σε ένα γάμο εξαιτίας ενός παιδιού. Πείτε μου τι να κάνω.
Οι ερωτήσεις αυτογνωσίας που πρέπει να κάνεις καθημερινά!
Οι ερωτήσεις που σε βάζουν σε διαδικασία σκέψεις φωτίζουν την ουσία της ζωής και εξερευνούν τις δυνατότητές μας ως ανθρώπινα όντα.
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα
akis3 adTechParam - adTechUnit 2
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ