Κορυφαίες τάσεις διακόσμησης για το 2018

12 Ιανουαρίου 2018

Η νέα χρονιά μόλις ξεκίνησε και όσοι ενδιαφέρονται να ανανεώσουν το χώρο τους θα ήταν χρήσιμο να ενημερωθούν για τις τάσεις της διακόσμησης που θα επικρατήσουν το 2018.

Η ομάδα του Mindesign έκανε έρευνα σε διεθνή site και έντυπο τύπο και ξεχώρισε τις παρακάτω τάσεις που θα βλέπουμε σε όλα τα περιοδικά διακόσμησης την φετινή χρονιά, αλλά και στα πιο in διαμερίσματα.

Μεταλλικά στοιχεία

Η χρήση του μετάλλου έχει ξεκινήσει να είναι τάση ήδη από το 2017, καθώς προσδίδει πολυτέλεια. Η τάση αυτή θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά, ενώ θα δούμε ακόμα πιο τολμηρούς συνδυασμούς με τη χρήση διαφορετικών μεταλλικών στοιχείων στον ίδιο χώρο.


   

Βελούδινος καναπές

Αν θέλετε να ανανεώσετε τον καναπέ σας μέσα στο 2018, μια από τις πιο hot επιλογές είναι το βελούδο. Είτε σε πιο κλασική γραμμή, είτε σε πιο μοντέρνο σχεδιασμό, ένας βελούδινος καναπές είναι ένα statement στοιχείο στο σαλόνι σας, το οποίο αποπνέει μια αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας.

 Vintage χαλιά

Τα vintage χειροποίητα χαλιά είναι διαχρονικά και επί της ουσίας ποτέ δεν έφυγαν από τη μόδα. Φέτος, όμως, η επικράτηση τους θα είναι καθοριστική, καθώς βρίσκουν θέση και στο πιο μοντέρνο διαμέρισμα. Στην αγορά υπάρχουν σε διάφορους χρωματισμούς και αρκεί να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο χώρο σας και στο στυλ που θέλετε να του προσδώσετε.


   


Black and white

Last but not least στις τάσεις διακόσμησης, κυρίως για το μπάνιο και την κουζίνα, είναι ο all time classic συνδυασμός του άσπρου – μαύρου. Μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα δάπεδο τύπου σκακιέρα, σε ένα ολόλευκο μπάνιο με μαύρες λεπτομέρειες, και το σημαντικότερο: μπορεί να βρει θέση τόσο σε μοντέρνα, όσο και σε πιο κλασικά σπίτια.


   


 Mindesign Design & Construction

Δεινοκράτους 73-75, Κολωνάκι, 215 5206128,

www.mindesign.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ