Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 12/01

12 Ιανουαρίου 2018

Η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα, φέρνει αισιοδοξία, χαρά, καλοπέραση, επικοινωνιακή διάθεση και ανανέωση συναισθηματική! Προσοχή μόνο στις μεγάλες προσδοκίες το βραδάκι, που κοντράρεται με τον Ποσειδώνα!

 

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες αλλαγές, Κριέ, έχουν ήδη φανεί στον ορίζοντα, όμως δε θα πρέπει να κάνεις καθόλου βιαστικές ενέργειες με κατεύθυνση την οικογένεια. Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη, οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και η υπομονή είναι η καλύτερη λύση. Δώσε χρόνο και μην ρισκάρεις το παραμικρό ακόμη.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καλύτερες προοπτικές για την ανάδειξη της δημιουργικότητάς σου, Ταύρε, φαίνονται τώρα στον ορίζοντα και πολλά πρακτικά εμπόδια εξαφανίζονται με ευκολία. Φίλοι και συνεργάτες εκφράζουν το θαυμασμό τους και η θετική σου διάθεση δημιουργεί πολύ ευχάριστο κλίμα στις κοινωνικές σου συναναστροφές.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Πολλές ευθύνες, Δίδυμε, και υποχρεώσεις σε βαραίνουν από το παρελθόν και απαιτούν να βρεις λύση. Θα έχεις βοήθεια μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις (με μια μικρή δυσκολία ειν’ η αλήθεια) αρκετές εκκρεμότητες. Η καλή σου αντίληψη σήμερα σε προφυλάσσει από πολλές παγίδες και αποφεύγεις τον κίνδυνο να εκτεθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το διάστημα αυτό, Καρκίνε, είναι κατάλληλο για ξεκούραση και εσωτερική αναζήτηση. Η επικοινωνία με το ανώτερο κομμάτι του εαυτού σου βρίσκεται μπλοκαρισμένη εδώ και καιρό μέσα στο αδιάκοπο τρέξιμο της καθημερινότητας και των προβλημάτων της. Τώρα θα καταφέρεις να απεμπλακείς από πολλά βάρη και να σκεφτείς όσο χρειάζεσαι.

ΛΕΩΝ: Εύστοχες κινήσεις που θα οργανώσεις τώρα, Λέων, σε οδηγούν σε διόρθωση λαθών του παρελθόντος, ενώ συμφωνίες θα οδηγήσουν σε νέες προοπτικές. Μία γνωριμία σε εντυπωσιάζει και σου δημιουργεί νέους ορίζοντες στον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης ολόκληρης της ζωής σου, οδηγώντας σε μεγάλες αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα έχεις τώρα, Παρθένε, και θα χρειαστεί να διαμορφωθεί με αυστηρότερη επιλογή προτεραιοτήτων, για να ανταπεξέλθεις με επιτυχία. Κύριος στόχος είναι να καταφέρεις να κρατήσεις μία σταθερότητα για όσο καιρό χρειαστεί, ώστε αυτή να αποδώσει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ: Ένα νέο ξεκίνημα σου προσφέρεται, Ζυγέ, και πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά, πως θα το αξιοποιήσεις, αλλά και αν σε οδηγεί εκεί που πραγματικά επιθυμείς. Δείξε μεγαλύτερη συνέπεια και συγκέντρωση, εμπιστέψου τον εαυτό σου και υποστήριξε τις αποφάσεις που θα πάρεις. Οι πλανήτες σε ευνοούν και δικαιώνεσαι με το αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ένταση των ημερών, Σκορπιέ μου, θα είναι προσωρινή και φεύγει πολύ σύντομα δίχως επιπτώσεις. Κάποιες προτάσεις χρειάζονται προσοχή και σχολαστική επεξεργασία για να αποδώσουν και οι διαπραγματεύσεις που θα γίνουν, ίσως οδηγήσουν σε νέες πρόσθετες ευθύνες. Απάντησε με ειλικρίνεια σήμερα στον εαυτό σου, αν είσαι σε θέση να ανταποκριθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι κακές εκτιμήσεις του κοινωνικού σου περίγυρου, Τοξότη, σε οδηγούν σε λάθος εντυπώσεις. Ψάξε τα ουσιαστικά αίτια της κατάστασης και μην επηρεάζεσαι από γνώμες τρίτων. Οι αποφάσεις θα πρέπει να στηριχτούν σε δική σου εκτίμηση και να είναι οριστικές. Μη φοβάσαι να δημιουργήσεις προσωπική άποψη και να την υπερασπιστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλεύσου την έμπνευση που σου χαρίζουν οι πλανήτες Αιγόκερε, για να οδηγηθείς σε δημιουργική έξαρση. Η επικοινωνία μπλοκάρεται στη διάθεσή σου για απομόνωση και αυτό δεν βοηθάει καθόλου στην προώθηση των στόχων σου. Κινήσου δυναμικά και δείξε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η προώθηση των υποθέσεών σου, Υδροχόε, γίνεται ευκολότερα τώρα, που οι πλανήτες ευνοούν την επικοινωνία και τη διπλωματία σου. Το οικογενειακό σκηνικό βελτιώνεται και δέχεσαι στήριξη στις επιδιώξεις σου. Δράσε δυναμικά κα πρόβαλε τις ικανότητές σου τώρα, που οι πλανήτες σε οδηγούν σε καταξίωση.

ΙΧΘΥΣ: Η λύση κάποιου σοβαρού ζητήματος, Ιχθύ μου, βρίσκεται στα χέρια τρίτων, γεγονός που σε γεμίζει άγχος. Διατήρησε σήμερα την ψυχραιμία σου και μη φοβάσαι να εκφράσεις τις πρωτότυπες απόψεις σου, καθώς αυτές είναι που θα δώσουν την οριστική λύση σε πολλά προβλήματα.

 

πηγή:oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ