Διαιτητική μπάρα αντί για γλυκό από την Άννα Δρούζα

11 Ιανουαρίου 2018

Μπάρες με σοκολάτα, ταχίνι και μέλι

Υλικά
Πίτουρο βρώμης και φαγόπυρου
250 γραμμάρια κουβερτούρα.
180 γραμμάρια ταχίνι
Μπανάνα και πορτοκάλι
100 γραμμάρια λιναρόσπορο - ηλιόσπορο - καρύδια - λιναρόσπορο 
Ξύσμα από 1 λεμόνι ή πορτοκάλι

Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι και την ανακατεύουμε με το ταχίνι, το μέλι, το ξύσμα λεμονιού και τέλος προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα τετράγωνο τσέρκι 18Χ18εκ. και το αφήνουμε να κρυώσει εκτός ψυγείου.

Ρίχνουμε τη βρώμη με το ματι μεχρι να γινει μειγμα και να ομογενοποιηθεί σαν λάπη, οχι σαν τούβλο.

Άννα Δρούζα


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ