Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 11/01

11 Ιανουαρίου 2018

Ας σοβαρευτούμε και ας ωριμάσουμε… επικοινωνιακά! Ο Ερμής από σήμερα στο Ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοεί τις επαφές, τις επικοινωνίες, τις συμφωνίες, τις μετακινήσεις και τις συναντήσεις, των Ζωδίων της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ: Μη θυσιάζεις τα ταλέντα σου, Κριέ, με μοναδικό σκοπό το κέρδος. Η εσωτερική σου εξέλιξη σε απασχολεί, αλλά δεν βρίσκει διέξοδο. Η βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σου θα είναι ο επόμενος στόχος σου. Σήμερα, που ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω, ευνοείσαι, οπότε δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι και μην αυτοπεριορίζεσαι. Αφέσου στη φύση, στη μουσική, χαλάρωσε, ξεκουράσου και ο συντονισμός θα επιτευχθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου, Ταύρε. Οι προσδοκίες σου ικανοποιούνται και κερδίζεις πολλά από αυτό. Θα δεχτείς πιέσεις για μία επένδυση την οποία πρέπει να αποφύγεις. Η προσπάθεια που καταβάλλεις για τη βοήθεια της οικογένειας αρχίζει να αποδίδει με αργά αλλά σταθερά βήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Βελτιώσεις αλλά και διόρθωση παλαιών λαθών, Δίδυμε, θα υπάρξουν τώρα. Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις βοηθούν ακόμα περισσότερο, όπως και οι καλές διαπραγματεύσεις σε συμφωνίες. Εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα και πάρε τις απαραίτητες πληροφορίες. Προσοχή σε εμπόδια και αντιρρήσεις τρίτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, που ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω, με ξεκάθαρες απόψεις, δυναμισμό και πίστη στο όραμά σου μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις. Μην παρασύρεσαι από υπερβολική ευαισθησία, μην εξοργίζεσαι με προκλητικές συμπεριφορές και παράμεινε σταθερά στο δρόμο σου. Η διπλωματία και η διαίσθηση είναι τεράστιο όπλο στα χέρια σου.

ΛΕΩΝ: Απρόβλεπτες ανατροπές, Λέων σε αποσυντονίζουν και βγαίνεις προσωρινά από το δρόμο σου, αλλά ευτυχώς πολύ σύντομα επανέρχεσαι και βλέπεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Πιθανές συμφωνίες και αποφάσεις για μία παράτολμη δραστηριότητα, πρέπει να αποφευχθούν. Υπάρχει κίνδυνος ρήξης και μεγάλης παρεξήγησης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταμάτα, Παρθένε, να αναλύεις διαρκώς τις καταστάσεις σε τέτοιο βάθος, αφού ισοπεδώνεις το συναίσθημα και φεύγεις από την ουσία. Οι άνθρωποι στον περίγυρό σου αντιλαμβάνονται τα πράγματα εντελώς διαφορετικά, κάτι που πρέπει να αποδεχτείς για να προχωρήσεις σε συνεννόηση. Μην το αποφεύγεις άλλο.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, ο Ερμής, μπαίνοντας στον Αιγόκερω, θα κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου. Υπομονή και διπλωματία θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την κρίση στην οικογένεια και να φέρεις την ισορροπία που χρειάζεται. Η τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων θα βελτιώσει αρκετά τις συνθήκες, όπως και η ανάθεση των υποχρεώσεων με δικαιοσύνη και προγραμματισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο προβληματισμός και η έλλειψη ανταπόκρισης, Σκορπιέ, είναι τα κύρια ζητήματα τώρα. Δυστυχώς οι εξελίξεις αργούν και η υπομονή είναι η μόνη λύση. Μην κλείνεσαι σήμερα στον εαυτό σου, αντίθετα σκέψου καλά, παρατήρησε τις λεπτομέρειες και προετοιμάσου να δράσεις, όταν οι καταστάσεις θα το επιτρέψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διανύεις μία περίοδο έντονης δραστηριότητας, Τοξότη. Η κούραση είναι μεγάλη, η κοινωνική απομόνωση αναπόφευκτη και η πίεση των άλλων αφόρητη. Βελτίωσε το πλάνο δράσης σου και απόκτησε μεγαλύτερη ευελιξία μέσα από την ιεράρχηση των αναγκών σου. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου Αιγόκερε, η καλή σου διάθεση και η θετική ενέργεια θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο. Μην υποτιμάς την αξία και το έργο σου, διατήρησε την ψυχραιμία σου και διεκδίκησε αυτό που δικαιούσαι. Η υπερβολή δεν βοηθάει καθόλου, αντίθετα δημιουργεί έχθρες που μπορείς να αποφύγεις με διπλωματία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναταράξεις και ανατροπές σε αποσυντονίζουν, Υδροχόε, και μειώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Μην υπερβάλλεις, δεν έρχεται η καταστροφή του κόσμου, αλλά δώσε στον εαυτό σου χρόνο για ανασύνταξη και δράσε δυναμικά, όπως απαιτούν οι καταστάσεις. Οι πλανήτες σήμερα σε στηρίζουν και θα τα καταφέρεις!

ΙΧΘΥΣ: Η καθημερινότητα με τα προβλήματά της, Ιχθύ, σε έχει καταπονήσει αρκετά. Οι διακοπές δυστυχώς αργούν πολύ και οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Δέχεσαι όμως μία ξαφνική βοήθεια, η οποία σε ανανεώνει ολοκληρωτικά! Πιθανό και κάποιο μικρό ταξιδάκι με ευχάριστη παρέα. Μην το αρνηθείς, όσο και αν πιεστείς από το φόρτο των υποχρεώσεων.

 

πηγή:oroskopos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ