Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 10/01

10 Ιανουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, θα έχεις καλή διάθεση με αποτέλεσμα να φτιάξεις το κλίμα κατάλληλο για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Μια έκπληξη θα δώσει μια ενδιαφέρουσα νότα στην καθημερινότητά σας. Αν πάλι είσαι μόνος, είναι πολύ πιθανό να βγεις και να φλερτάρεις έτσι ώστε να νιώσεις καλύτερα και να αποκτήσει ενδιαφέρον η ημέρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια ζητήματα στη σχέση σου σήμερα θα βρουν τρόπο να βγουν στην επιφάνεια. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τα αντιμετωπίσεις με ειλικρίνεια και τόλμη. Αν τα λύσεις τώρα δεν θα τα ξαναβρείς μπροστά σου. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αφήνεις την απογοήτευση να σε χαλάει. Φόρα το χαμόγελό σου και άσε τη λάμψη σου να κάνει τη δουλειά της!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Και στην αισθηματική σου ζωή φαίνεται πως ο σύντροφός σου θα επωμιστεί τον εκνευρισμό σου. Καλά θα κάνεις να μιλήσεις μαζί του σε μια βάση ειλικρίνειας, αποφεύγοντας να ξεσπάς επάνω του χωρίς να ευθύνεται εκείνος. Έτσι η βραδιά μπορεί  να κυλήσει πιο ήρεμα και σε χαλαρούς ρυθμούς. Αν πάλι είσαι μόνος, καλά θα κάνεις να μην αποδεχθείς προτάσεις που έρχονται από πρόσωπα του παρελθόντος. Το μέλλον ανοίγεται μπροστά σου και έχει καλύτερα πράγματα να σου φέρει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αισθηματικά, το κλίμα στη σχέση σου είναι αρκετά καλό, αλλά πολύ εύκολα μπορείς να το χαλάσεις με την συμπεριφορά σου. Η πίεση που νιώθεις από τους άλλους τομείς σε κάνει απότομο και αντιδραστικό. Πάρε μια ανάσα και χαλάρωσε. Δώσε την ευκαιρία στο ταίρι σου να σε κατανοήσει και να σε πλησιάσει. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, άφησε την πόρτα σου ανοιχτή σε νέα πρόσωπα και μην αφήνεις την απογοήτευση να σε απομονώνει.

ΛΕΩΝ: Στην προσωπική σου ζωή θα πρέπει να λάβεις δράση και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να φτιάξεις το κατάλληλο κλίμα για μια ρομαντική βραδιά απόψε. Αν πάλι είσαι μόνος, ξέρεις πολύ καλά τί πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Μη διστάσεις να κινητοποιηθείς, ειδικά σήμερα που η θέση των πλανητών σε ευνοούν και με το παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αισθηματικά θα περάσεις μια ήρεμη ημέρα στο πλάι του συντρόφου σου. Το άγχος και η πίεση θα υποχωρήσουν για λίγο, αφήνοντας χώρο για την ικανοποίηση και την χαρά. Αν πάλι αναζητάς το πρόσωπο που θα σε κάνει να ζήσεις την αγάπη, καλά θα κάνεις να βγεις από το σπίτι και να το ψάξεις. Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν.

ΖΥΓΟΣ: Αισθηματικά, η ημέρα θα σου δώσει το χρόνο που χρειάζεσαι για να χαθείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να ξεπεράσεις τις παρεξηγήσεις με καλή διάθεση. Η κακή επικοινωνία σας έχει αναστατώσει αρκετά τελευταία. Αν πάλι είσαι μόνος, η γοητεία σου θα σε βγάλει από τα δύσκολα. Θα καταφέρεις να προσελκύσεις ένα νέο και ενδιαφέρον πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αισθηματικά καλά θα κάνεις να δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα προβλήματα του συντρόφου σου και να πάψεις να γκρινιάζεις για τα δικά σου μονίμως. Αποδέξου κάποιες καταστάσεις ως έχουν και θα δεις ότι αμέσως θα σου φύγει ένα βάρος. Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, μια γνωριμία που αναμένεται να κάνεις θα σε χαροποιήσει πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αισθηματικά, καλά θα κάνεις να φροντίσεις λίγο περισσότερο το ταίρι σου και να διώξεις την ανασφάλεια και τους φόβους σχετικά με την ειλικρίνεια του συντρόφου σου. Η πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερη και διαψεύδει τις αβάσιμες σκέψεις σου. Αν είσαι ελεύθερες, μη διστάσεις να βγεις με φίλους νιώθοντας καλά με τον εαυτό σου. Αυτό είναι που θα εκτιμήσει εκείνο το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αισθηματικά όλα θα πάνε καλά. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα πλανάται στην ατμόσφαιρα και αυτό δίνει νέα πνοή στη σχέση σου. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου και να περάσεις ευχάριστες και χαλαρές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα σε προσκαλεί να κάνεις βήματα για να προσεγγίσεις αυτό που ψάχνεις. Αν δεν βγεις δεν θα καταφέρεις να το βρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αισθηματικά, καλά θα κάνεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που δημιουργούν απόσταση ανάμεσά ας. Αν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα μπορεί να σου προσφέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που μπορεί να έχει μεγάλη συνέχεια στο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ: Αισθηματικά, σήμερα καλά θα κάνεις να βρεις ουσιαστικό χρόνο για το ταίρι σου, έτσι ώστε να προσηλωθείς σε αυτό. Υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να σε απομακρύνουν από αυτό, αλλά σύντομα θα καταλάβεις ότι δεν θα βρεις σε εκείνα ουσιαστική αγάπη και ευτυχία. Αν ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, καλά θα κάνεις να αφήσεις την πόρτα σου ανοιχτή σε πρόσωπα που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

 

πηγή:myastro.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ