5 στάσεις για να μην... βγαίνεις από πάνω

11 Σεπτεμβρίου 2017

Λίγο το ότι είσαι κουρασμένη, λίγο το ότι δεν είσαι σε φόρμα, λίγο το ότι βαριέσαι, αλλά έχεις όρεξη να "το κάψεις" με τον σύντροφό σου, δεν θέλεις να είσαι από πάνω στο κρεβάτι. Διάβασε προσκετικά ποιες είναι οι 7 στάσεις, που δεν θα σε κουράσουν και θα σε κάνουν να το ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο.

1. Η "γέφυρα"

Μια ελαφρά παραλλαγή του γνωστού σε όλες "ιεραποστολικού". Τι πρέπει να κάνεις; Ξαπλωμένη ανάσκελα, ανασηκώνεις τη λεκάνη σου με τη βοήθεια ενός μαξιλαριού ή μιας κουβέρτας με τον σύντροφό σου να είναι καθισμένος στα γόνατά ανάμεσα στα πόδια σου.

2."Κοίτα με στα μάτια"

Έλα, παραδέξου το. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να κοιτάς τον σύντροφό σου στα μάτια την ώρα που κάνετε έρωτα. Ξαπλώστε, λοιπόν, ο ένας αντικριστά στον άλλο και ανασήκωσε το πόδι σου ελαφρά, φέρνοντάς το πάνω από τη λεκάνη του για να διευκολύνεις τη διείσδυση. Απόλαυση εγγυημένη!

3. "Βγάλε τον σκύλο βόλτα"

 

Η γνωστή σε όλους στάση στα τέσσερα, όχι μόνο θα σε... ξεκουράσει, αλλά θα σου προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ηδονή. Εντάξει, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Tip: Πρότεινε στον σύντροφό σου, την ώρα της διείσδυσης με τα ελευθερα χέρια του να σου κάνει ένα ελαφρύ μασάζ στην πλάτη και τους ώμους. Δοκίμασε και δεν θα χάσεις.

4. Το ¨κουτάλι"

Θυμίζει την στάση ν.2, μόνο που στην περίπτωση αυτή έχεις γυρισμένη την πλάτη σου. Ειδικά εάν είστε και οι δύο "αγκαλίτσες", αυτή η στάση είναι η ενδεδειγμένη. Σε αγκαλιάζει από πίσω, καθώς είστε ξαπλωμένοι, ενώ εσύ έχεις ελαφρώς λυγισμένα τα πόδια σου βοηθώντας τον να διεισδύσει.

5. Το ¨τραπεζάτο"

Εάν μέχρι σήμερα γνώριζες μόνο το "καρεκλάτο", ήρθε η ώρα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Λογικά, στην κουζίνα σου θα υπάρχει ένα τραπέζι, μικρότερο ή μεγαλύτερο. Έχεις την λύση μπροστά σου:
Μπορείς, είτε να ξαπλώσεις ανάσκελα στο τραπέζι και ο σύντροφός σου να είναι όρθιος ανάμεσα στα πόδια σου ή από όρθια στάση να σκύψεις πάνω στο τραπέζι, με τον παρτενέρ σου να παίρνει θέση από πίσω σου.

Δ.Μ.

Με πληροφορίες από το www.womenshealthmag.com


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ