Καθημερινό μακιγιάζ vs Instagram μακιγιάζ: όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

14 Ιανουαρίου 2018

Παρατηρείς καθημερινά στα social media των celebrities και των bloggers και youtubers ότι ανεβάζουν καταπληκτικές φωτογραφίες με εντυπωσιακά μακιγιάζ. Το Instagram ειδικά είναι αυτό που ενέπνευσε το χώρο της showbiz να υιοθετήσει τον όρο Instagram make-up.

Τι σημαίνει αυτό; Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βάφεσαι για μια καθημερινή σου έξοδο και εντελώς άλλος αυτός που χρησιμοποιείς για να ανεβάσεις μια φωτογραφία σου στο Instagram. Αν γενικά δε βάφεσαι παρά μόνο όταν βγαίνεις έξω, τότε μπορεί ο μόνος τρόπος μακιγιάζ που σου ταιριάζει να είναι ο δεύτερος, ο πιο εντυπωσιακός.

Η blogger Amanda Ensing παρουσιάζει στο παρακάτω βίντεο τους δυο αλλιώτικους τρόπους μακιγιάζ. Η ίδια λατρεύει το μακιγιάζ και θεωρεί ότι το βίντεο αυτό δείχνει "δύναμη του μακιγιάζ πάνω της". Δεν επιλέγει έναν από τους δυο τρόπους που προτείνει. Ανάλογα με την περίσταση, χρησιμοποιεί είτε τον πιο απλό είτε τον πιο έντονο. Άλλωστε η ίδια είναι... καλλιτέχνης του μακιγιάζ!

Η Ensing προτρέπει να βάφεσαι όπως θέλεις όποτε θέλεις! Λατρεύει το πώς το μακιγιάζ "μεταμορφώνει" το πρόσωπό της. Άλλωστε στο τέλος της ημέρας, πλένεις το πρόσωπό σου και το μακιγιάζ εξαφανίζεται... 

Δες το βίντεο και βρες κι εσύ ποιο μακιγιάζ σου ταιριάζει:

N.Κ. 

Φωτογραφίες: Υoutube/ Amanda Ensing


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ