Τα 5 πιο περίεργα μέρη στο σπίτι για σεξ!

1 Ιουλίου 2015

Το να κάνει ένα ζευγάρι σεξ σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού μπορεί να σπάσει τη ρουτίνα στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού και να φέρει αέρα ανανέωσης. Είναι ιδανικό για ζευγάρια που δεν έχουν πολλές δυνατότητες εξόδων εκδρομών ή άλλων εναλλακτικών λύσεων για να αποφύγουν τα καθιερωμένα. Το βασικότερο όλων είναι να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει μιας και το σεξ είναι πάντα… εγκεφαλικό ζήτημα. Δημιουργήστε κάποιο σενάριο, μια ερωτική φαντασίωση που να συνδέεται με τα παρακάτω μέρη, δοκιμάστε να κάνετε σεξ αλλά και άλλες πρακτικές όπως ο αμοιβαίος αυνανισμός ή το στοματικό. Θα εκπλαγείτε.

Σε ποια μέρη μπορεί να κάνεις σεξ ένα ζευγάρι.

Στην κουζίνα. Η γυναίκα μπορεί να κάθεται στον πάγκο η στο τραπέζι και ο άνδρας να στέκεται όρθιος μπροστά της. Η παραβίαση ενός καθαρά γυναικείου χώρου από τις ανδρικές ερωτικές διαθέσεις είναι κάτι που διεγείρει και τον άνδρα και τη γυναίκα.

Στο μπάνιο. Ιδανικό για να δείτε ξανά το γυμνό σώμα του συντρόφου σας ερωτικά.  Το να παρακολουθεί ο άνδρας τη γυναίκα και να εισβάλλει ξαφνικά είναι μια φαντασίωση που μπορεί να ανάψει και τους δυο.

Στο πλυντήριο. Είναι πολλά τα ζευγάρια που το έχουν δοκιμάσει. Κάποιες γυναίκες υποστηρίζουν πως η εμπειρία ήταν μοναδική ειδικά όταν το πλυντήριο ήταν σε λειτουργία μιας και οι δονήσεις του τις διέγειραν ακόμα πιο πολύ.

Στις σκάλες. Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιες στάσεις που η διαφορά ύψους δεν σας το επέτρεπε ή σας το δυσκόλευε μέχρι σήμερα.

Στο μπαλκόνι. Ιδιαίτερα ριψοκίνδυνο, το επιλέγουν εκείνοι που θέλουν να δοκιμάσουν σεξ σε δημόσιο χώρο αλλά δεν τολμούν. Προσέχετε πώς θα αποφύγετε τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων, βρείτε λύσεις ώστε να μην έχουν οπτική επαφή.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ